http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Ammattimentorointi

tiistai 12.11.2013

Sateisena marraskuun iltana Helsingin Nice Tuesday -verkostolaiset kokoontuivat ravintola Sunniin kuuntelemaan Toni Hintikan ja Eerik Lundmarkin esityksiä ammattimentoroinnista. Illan aikana kuulimme mm. mitä ammattimentorointi on,
miten sen avulla voidaan parantaa suomalaista johtamista ja miten saadaan yrityksen arvot käytäntöön. Toni jakoi myös käytännön vinkkejä, miten omalle työpaikalle voisi saada mentorointiohjelman.

Alkukouhuvat tarjosi CxO Mentor Oy.

info@nicetuesday.fi