http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Yritysvierailu Nomovok: Etätyötä parhaimmillaan

tiistai 24.11.2015

Aihe: Yritysvierailu Nomovok: Etätyötä parhaimmillaan
Päivä: tiistai 24.11.2015
Aika: kello 17-19
Paikka: Nomovokin toimisto, Aleksanterinkatu 26 A, 2.kerros, 33100 Tampere
Tilaisuuden luonne: Kaikille avoin tiistaitilaisuus

Marraskuun Tampereen Nice Tuesdayn tilaisuudessa pääsimme kuulemaan Nomovokin kokemuksia etätyökulttuurista, sen hyödyistä ja haasteista, ja heidän tavastaan organisoitua joustavasti, avoimesti ja tuottavasti. Aiheeseen meidät johdatti Sarianne Niemi ja Anu Elomaa Nomovokilta, jossa työntekijät ovat yrityksen perustamispäivästä lähtien voineet itse valita työpaikkansa ja -aikansa.

Nomovok on 50 hengen suomalaisyritys, jolla on takana 15 vuotta ja yli 500 onnistunutta ohjelmistoprojektia. Toimitiloja heillä on Tampereella, Helsingissä, Tokiossa ja Pekingissä, minkä lisäksi nomovoklaisia löytyy lukuisista kotitoimistoista ympäri maailmaa. Verrattuna suuryrityksiin Nomovok on - ja haluaa jatkossakin olla - keskisuuri, luova ja ketterä yritys. He ovat hajautetusti toimiva ryhmä lahjakkaita ja omatoimisia yksilöitä, jotka keskittyvät Linuxiin ja avoimen lähdekoodiin perustuvaan tuotekehitykseen. He myös tietävät, että heidän kilpailukykynsä tulee työntekijöiden huikeista taidoista, ei kellokortin tuijottamisesta.

Nomovok tarjosi tilojen lisäksi keskusteluiden kyytipojaksi Napolin pizzaa.

info@nicetuesday.fi