http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Yritysvierailu / Futurice

tiistai 11.09.2012

muki2.jpgNice Tuesdayn syyskausi alkoi vierailulla Euroopan parhaaseen työpaikkaan. Great Place to Work Institute valitsi tänä vuonna suomalaisen Futuricen sekä Suomen että Euroopan parhaaksi työpaikaksi keskikokoisten yritysten yleisessä sarjassa. Kuulimme Anni Töllin kertomana musiikkiohjelmia, tarinoita ja nörttihuumoria lähettävästä Futuradiosta. Lisäksi Lenita Lempainen avasi Futun läpinäkyvyyteen ja välittämiseen perustuvaa yrityskulttuuria. Keskustelu kävi vilkkaana.

Purtavat tarjosi Futurice.

info@nicetuesday.fi