http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Yritysvierailu Fonectalle ja asiaa Big Datasta

tiistai 10.02.2015

Helmikuussa teimme yritysvierailun Fonectalle ja sukelsimme samalla Big Datan maailmaan. Opimme mitä yleisillä Big Dataan liittyvillä termeillä tarkoitetaan sekä mihin ja miksi Big Dataa tarvitaan. Kävimme illan mittaan läpi myös tosielämän tapauksia, joissa Big Datasta on ollut hyötyä.

Illan puhujana toimi Cormac Walsh, Head of analytics, joka on työskennellyt viimeiset 19 vuotta tietotekniikan, johdon ja konsultoinnin tehtävissä muun muassa pankki-, telekommunikaatio- ja markkinointialoilla.
Lisätietoja illan puhujasta.

info@nicetuesday.fi