http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Sosiaaliset työtavat

tiistai 13.05.2014

Toukokuussa Helsingissä tutustuttiin sosiaalisiin työtapoihin. Sinisen Meteoriittin Jari Pullinen kertoi mitä tällaiset työtavat ovat ja mitä hyötyä niistä organisaatiolle on. Jari kertoi, että he aloittivat käyttää Yammeria aluksi yhdessä käyttötarkoituksessa; Kysymys - vastaus palstana. Käyttö kasvoi nopeasti, koska työntekijät kokivat saavansa työtavasta hyötyä omaan työhönsä. Vaikeaankin tekniseen kysymykseen sai nopean vastauksen, kun esitti kysymyksen Yammerissa. Käyttöönotto vaatii myös vankkaa johdon sitoutumista asiaan.

Hanna Harjula kertoi uuden työntekijän näkökulmasta, millaista oli tulla organisaatioon ja opetella uusi työtapa. "Alun infoähkyn jälkeen Yammerista on tullut tärkeä osa joka päiväistä kommunikaatiota ja työntekoa".

Illan materiaalit löytyvät täältä

info@nicetuesday.fi