http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Nice Tuesday Tampere: Yritysvierailu Alsolle

tiistai 19.11.2013

TAMPERE
Marraskuussa NiceTuesday Tampere vieraii ALSO Finliandilla, joka on Suomen johtava IT-, kulutus- ja viihde-elektroniikan-tukkuri. Yritys on erikoistunut pitkälle automatisoituihin varasto- ja kuljetuspalveluihin. Alussa toimitusjohtaja Mervi Airaksinen kertoi omasta urapolustaan ja siitä, millaista on toimia IT-alan pörssiyhtiön johdossa. Pääseimme myös kierrokselle Alson tuotantolaitokselle.


info@nicetuesday.fi