http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Web 2.0

tiistai 14.11.2006

muki6.jpg Kiinnostava aihe keräsi Baker'sin kabinetin äärimmilleen kuulijoita. Myyntijohtaja Hanna Kivelä ja teknologiajohtaja Jarkko Lietolahti valottivat saloja Web 2.0 -termin takana. Puheenvuoroista nousi esille muun muassa netin uudentyyppinen yhteisöllisyys, sovellusten nopeampi kehittäminen ja nettisivustojen parempi käytettävyys.

Hanna Kivelän esitys (pdf, 899 kt)
Jarkko Lietolahden vinkki AJAX-aloituspaketiksi: ICEfaces

Linkkivinkki:
Roadmap for Accessible Rich Internet Applications

Kommentteja: 1
Kommentti 1/1 Kim Forsman maanantai 06.08.2007 15:37

Heippa!

Suosittelen, että tutustutte tuottamaamme web 2.0 palveluun http://www.verkkolaskut.fi

Aurinkoista jatkoa,

Kim Forsman / Idoneus oy

Lisää kommentti

info@nicetuesday.fi