http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Nice Tuesday

tiistai 09.04.2013

Helsingissä huhtikuun Nicetuesday poikkesi hieman peruskonseptista. Alkuun pidimme sääntömääräisen vuosikokouksen, jonka jälkeen Anna Kolehmainen kertoi käynnissä olevasta Super-Ada kampanjasta. Muistattehan, että tempaamme Super-Adan tiimoilta "isosti" sanomatolon Mediatorilla 28.9.2013.

Lisäksi Hanna Heiskanen kertoi jäsenrekisteriprojektista, joka toteutetaan yhdessä Haaga-Helian opiskelijoiden kanssa. Lopuksi vielä kuulimme verkostomme jäsenen Aija Niissalon mielenkiitoisen tarinan siitä, miten alalle voi ajautua. Kiitos osallistujille!

info@nicetuesday.fi