http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Virtuaalitalous

tiistai 13.05.2008

nt_toukokuu2008b.JPGMerellinen Mestaritalli toimi Nice Tuesday -verkoston näyttämönä, kun illan aiheena oli virtuaalitalous. Tutkija Tuukka Lehtiniemi kertoi muun muassa siitä, miten vuosikausia rakennetusta virtuaalisesta pelihahmosta maksetaan tuhansia dollareita. Luova johtaja Miikka Leinonen puolestaan valotti antamisen strategiaa (www.strategyofgiving.com), jossa annetaan todellisia hyödykkeitä ilman maksuvastinetta. Mielenkiintoisista vastakohtaisuuksista syntyi vilkas keskustelu ja ilta päättyi ryhmissä tehtyihin pohdintoihin unelmaverkostosta.

Tilaisuutta tuki: Suomen Economia Oy

info@nicetuesday.fi