http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Verkkoanalytiikka

tiistai 08.03.2011

muki3.jpgVietimme kansainvälistä naistenpäivää aamiaisseminaarin merkeissä. Seminaarin aiheen oli sosiaalisen median analysointimenetelmät ja verkkoanalytiikka.

Krista Korelin-Sjöblom aloitti aamun kertomalla aiheesta markkinoinnin näkökulmasta. Saimme kuulla, miten verkko ja sen mittaaminen ovat vaikuttaneet brändin rakentamiseen ja markkinointiin. Tuija Jääskeläinen avasi verkkoanalytiikkaa sosiaalisen median näkökulmasta. Kuulimme, mitä ja miten verkkokeskusteluista mitataan ja kuinka näitä tietoja käytetään markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Kiitos kaikille osallistujille mukavasta ja aktiivisesta tilaisuudesta!

info@nicetuesday.fi