http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

NDA:t ja Lex Nokia

tiistai 11.11.2008

NT%2011112008b.jpgPääkonttorin takkatulen loimussa keskusteltiin salassapitosopimuksista (NDA) ja kuluvalla viikolla käsittelyssä olevasta niin kutsutusta Lex Nokiasta, joka voimaan astuessaan oikeuttaisi seuraamaan työntekijöiden sähköpostiviestien tunnistetietoja. Asiantuntijoina toimivat lakimies Jaakko Lindgren ja asianajaja Klaus Nyblin.

Jaakko Lindgrenin esitys (pdf)
Klaus Nyblinin esitys (pdf)
Yrityssalaisuuksien suojaaminen ja oma henkilöstö (pdf)

Naposteltavat tarjosi: Asianajotoimisto Hammarström Puhakka Partners Oy

Kommentteja: 1
Kommentti 1/1 Leena Romppainen tiistai 18.11.2008 23:34

Effin näkemyksiä Lex Nokiasta sivuttiin puheissa, mutta tässäpä siis vielä pari linkkiä kriittisiin kirjoituksiin nyt muistaessani:

http://kemppinen.blogspot.com/2008/06/perustuslakivaliokunnalle.html

http://www.kasvi.org/index.php?4797

T. Droidy, Effi-aktiivi :-)

Lisää kommentti

info@nicetuesday.fi