http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

IT-työläisen tulevaisuus

tiistai 08.05.2007

2007_toukokuu.jpgSuomenlinnan Panimon kabinetti täyttyi keväisenä iltana tulevaisuudesta innostuneista verkoston jäsenistä. FT, TkL, toimitusjohtaja Kaisa Kautto-Koivula pohti alustuksessaan sitä, millaisia osaajia tulevaisuudessa tarvitaan ja kehotti kaikkia toteuttamaan unelmansa.

Research Group Leader / Project Manager Teemu Leinonen puolestaan pureutui tuotteita innovoivan design-tutkimuksen tulevaisuudenaloihin esitellen Media Labin uusimpia projekteja ja valottaen tulevaisuuden mahdollisuuksia.

UUTTA!
Videoklipit tilaisuudesta:
Kaisa Kautto-Koivula: Kahdenlaisia signaaleja (wmv), Elämme murrosvaiheessa (wmv), Tahtomisesta (wmv) ja Naisissa on voima (wmv)
Teemu Leinonen: Innovoinnin manageroinnista (wmv)

Kommentteja: 1
Kommentti 1/1 Suvi keskiviikko 09.05.2007 15:50

Lisätietoja Kaisa Kautto-Koivulan kirjasta:
http://www.edita.fi/publishing/uutuustuotteet/2006/20060927150717.html

Lisää kommentti

info@nicetuesday.fi