http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Testaus

tiistai 12.10.2010

muki3.jpgLokakuun tilaisuudessa käsiteltiin testausta kahdesta eri näkökulmasta. Marko Klemetti avasi demon kera testauksen automatisointia ja jatkuvan integraation mahdollisuuksia. Automaattisen testauksen perusajatuksena on tuoda kehittäjille välitöntä, automaattista ja kohdennettua palautetta.

Maaret Pyhäjärvi kertoi tutkivasta testauksesta ja sen käyttöönotosta omassa organisaatiossaan. Tutkivan testauksen keskiössä on ammattitaitoinen testaaja ja jatkuva oppiminen.

info@nicetuesday.fi