http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Sosiaaliset verkkopalvelut - kaksi tarinaa ideasta todeksi

tiistai 10.11.2009

muki4.jpg

Miten innovatiivisia sosiaalisia verkkopalveluja syntyy? Miten ne saadaan menestymään? Entä onko niiden takana bisnestä?
Näihin ja lukuisiin muihin kysymyksiin perehdyttiin Nice Tuesdayn marraskuun tilaisuudessa, jossa vieraina olivat Marjukka Junttila Oppi.fi Oy:sta (Epooq-verkkopalvelu) sekä SIME Awards 2009-kilpailuun osallistuva Kristian Tanninen Lumo Reaserch Oy:sta (LumoFlow-palvelu).

Lisätietoja:
www.oppi.fi
www.lumoflow.com

info@nicetuesday.fi