http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Tekniikkaesittely, MOSS

tiistai 13.01.2009

muki6.jpgVuoden 2009 ensimmäisessä Nice Tuesday -illassa ravintola Pääkonttorin komeassa kabinetissa saatiin monipuolinen katsaus Microsoft Office SharePoint Server -tuotteeseen (MOSS). Ratkaisumyyntipäällikkö Juha Vermaja kertoi mikä on MOSS ja mihin se soveltuu, minkä jälkeen tekninen arkkitehti Eeva Savolainen esitteli demon avulla, millaista MOSS-kehittäjän työskentely on. Molemmat esiintyjät saivat vastata kiinnostuneiden kuulijoiden runsaisiin kysymyksiin.

Juha Vermajan esitys (pdf, 8Mt)
Lisätietoa: http://office.microsoft.com

info@nicetuesday.fi