http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Tekijänoikeudet ja open source IT-alalla

tiistai 13.03.2007

maaliskuu2007.jpg Asianajaja Kati Tusa, asianajaja Kaisa Keski-Vähälä ja OTK Jesper Nevalainen kertoivat elävästi täydelle neuvotteluhuoneelliselle IT-naisia, mitkä ovat tekijänoikeudet ja mitä tarkoittavat mm. lisenssilyhenteet GPL, BSD ja LGPL. Yleisö kyseli konkreettisin esimerkein ohjelmoijan oikeuksista omaan koodiinsa ja toisaalta open source -pohjaisen koodin hyödyntämisen reunaehdoista.

Tilaisuuden tarjosi: Asianajotoimisto Fennica Oy

info@nicetuesday.fi