http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Näin Nice Tuesday sai alkunsa


Nice Tuesday syntyi helmikuussa 2006 viiden naisen ideasta perustaa toimiva verkosto, jolta voisi tarvittaessa kysyä uusista tekniikoista tai vaihtaa alan tuoreita kuulumisia.

IT-naisilla on monesti käytännöllinen lähestymistapa asioihin, minkä takia Nice Tuesdayn kantavaksi ajatukseksi nousi juuri käytännöllinen näkökulma tekniikkaan. Näkökulmaa tuodaan esille puhuja- ja aihevalinnoissa. Puhujiksi kutsutaan alansa asiantuntijoita.

Nice Tuesday on olemassaolonsa aikana kerännyt verkostoonsa jo yli 600 naista. Toiminnan kehittämiseksi, laajentamiseksi ja jatkuvuuden varmistamiseksi päätettiin keväällä 2009 perustaa yhdistys. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on edelleen avointa kaikille verkostolaisille. Lisäksi järjestetään erityisiä Premium-tilaisuuksia, jotka on tarkoitettu ainoastaan jäsenille.

Nice Tuesday yhdistys
Nice Tuesday on riippumaton yhdistys, jota pyöritetään vapaaehtoisvoimin. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Yhdistykseen kuuluminen ei velvoita mihinkään, eikä tilaisuuksiin osallistumisesta peritä maksua. Toimintaa rahoitetaan vuosittaisilla jäsenmaksuilla ja lahjoituksilla.

Jäsenmaksu on 30 euroa / vuosi ja jäsenmaksuilla katetaan yhdistyksen toiminnasta syntyviä kuluja kuten tilavuokria, puhujakuluja, mainoskuluja ja nettisivun ylläpitoa. Lisäksi voidaan järjestää erilaisia muita tilaisuuksia yhdistyksen sääntöjen mukaisesti.

Voit halutessasi liittyä jäseneksi tästä: Liity jäseneksi

Mikäli sinä tai yrityksesi haluatte olla mukana tukemassa toimintaa, ota yhteys: info@nicetuesday.fi

Yhdistyksen hallituksen muodostavat seuraavat henkilöt:
- Hanna Heiskanen, puheenjohtaja
- Anna Kolehmainen, varapuheenjohtaja
- Karoliina Leinonen, sihteeri
- Eeva Rasi, rahastonhoitaja
- Suvi Keinänen, tiedottaja/Some-tiedottaja
- Maija Koskelainen, Super-Ada -tukijayhteistyö
- Anne Hankosalo, varajäsen
- Johanna Pystynen, varajäsen


tausta1.jpg tausta2.jpg tausta3.jpg muki4.jpg
info@nicetuesday.fi