http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Taipuisat näytöt

tiistai 11.11.2014

Taipuisuus, muotoutuvuus ja yhdistettävyys puettavaan elektroniikkaan ovat keskeisiä vaatimuksia tulevaisuuden mobiilinäytöille. Mutta mitä hyötyä tai haittaa taipuisuudesta voi olla? Kuinka näytön taivuttaminen vaikuttaa kykyymme havaita sillä esitettävää tietoa? Näitä teemoja käsiteltiin näköhavainnon ja käyttäjälähtöisen tutkimuksen näkökulmista.

Terhi Mustonen (PsM) tutkii visuaalista havaitsemista ja tarkkaavaisuutta Helsingin yliopistossa. Hän on aiemmin toiminut tutkijana Nokiassa ja Aalto-yliopiston Mediatekniikan laitoksessa.

We will also hear about the succesful concept called Code Pub which will be presented by Netlight. Coffee, Tea and Snacks are provided by Netlight.

-------------------------
Netlight kertoi myös lyhyesti The Code Pub - verkostosta, jonka ensimmäinen Helsingin tapahtuma järjestetään samoissa tiloissa edellisenä päivänä (10.11). The Code Pub on meetup naisille, ketkä haluavat oppia uutta IT-alalla, ja se on avoin niin aloittelijoille kuin ammattilaisille.
http://www.meetup.com/The-Code-Pub-Helsinki Netlight tarjoaa tilaisuuden aikana kahvia/teetä ja pientä purtavaa.
-------------------------

info@nicetuesday.fi