http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Start-up-yritykset

tiistai 11.02.2014

Helmikuussa Helsingissä olimme vierailemassa Start Up Saunan tiloissa. Saimme kuulla yrittäjäkonkarin, nykyisin Co-Founder & CEO Pasi Ilolan tarinan AddSearchin alkutaipaleesta. Samalla Pasi avasi Start Up yrityksen onnistumisen kulmakivet. Hyvän tuotteen/liikeidean lisäksi tarvitaan mm. hyvin mietitty business-malli, hyvä tiimi ja idean toteutussuunnitelma. Pasi painotti myös yrityksen skaalautuvuutta eli laajentumista Suomen markkinoiden ulkopuolelle.

Tämän lisäksi CEO Juho Kokkola kertoi Startup Saunan toiminnasta ja esitteli tiloja.

info@nicetuesday.fi