http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Sosiaalinen media yrityksen sisällä

tiistai 20.11.2012

Tampereella kokoonnuttiin marraskuussa Uudelle Tehtaalle pohtimaan sosiaalista mediaa yrityksen sisällä. Sosiaalinen media on viime vuosien kuuma trendi IT-alalla, joten Facebook, Twitter ja LinkedIn ovat tulleet monille nopeasti tutuiksi. Nice Tuesdayn Tampereen kolmannessa tilaisuudessa päästiin kuulemaan Minna Ilménin ja Outi Ihanaisen näkemyksiä siitä, mitä sosiaaliset sovellukset tuovat organisaation sisäiseen toimintaan. Tehostuuko työn tekeminen? Innostuvatko ihmiset sosiaalisesta tavasta toimia? Tuovatko sovellukset liiketoimintahyötyjä? Millaisia sovelluksia on tarjolla? Mikä on niistä paras juuri meille?

info@nicetuesday.fi