http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Mikä on SOA?

tiistai 11.09.2007

muki6.jpgTällä kertaa Nice Tuesday sai kuulla, mikä on trendikäs SOA (Service Oriented Architecture). Alustajina toimivat Chief Software Architect Joonas Lyytinen, joka valotti aihetta tekniseltä kannalta ja Senior Consultant Leena Valtonen, joka esitteli SOAa liiketoiminnan näkökulmasta. Taas on otettu yksi kolmikirjaiminen lyhenne haltuun.

Alkudrinkit Baker'sissa tarjosi: Reaktor Innovations Oy.

Kommentteja: 1
Kommentti 1/1 Minna torstai 13.09.2007 12:31

Joonaksen mainitsema "Vaatimusmäärittely poliittisena prosessina"-artikkeli löytyy seuraavasta julkaisusta:
http://www.springerlink.com/content/79xlamrhc5691ex8/

Lisää kommentti

info@nicetuesday.fi