http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

SAP ja käytäntö

tiistai 09.10.2007

nt20071009.jpgNice Tuesday vieraili tällä kertaa SOK:n tiloissa kuulemassa yleisesti SAP:sta sekä S-ryhmän taloushallinnon SAP-järjestelmästä ja sen käyttöönottoprojektista. Alustajina toimivat Heli Lehtonen, Education Sales Manager (SAP Finland) ja Sanna Upola, järjestelmäsuunnittelija (SOK). Kuulijoita kiinnosti muun muassa SAP:n sovelluslueet, valtavan järjestelmän kehitystyö sekä taloushallinnon konkreettiset ratkaisut. Myös muutamat uudet kolmikirjaimiset lyhenteet saivat selityksen.

Tilaisuuden tarjosi: SOK

info@nicetuesday.fi