http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Mobile Service Design

tiistai 13.03.2012

Maaliskuun Nice Tuesday -iltaa vietettiin Tiedolla, aiheena "mobiilihype" ja mobiilipalveluiden suunnittelu. Palvelusuunnittelija Hanna Sarkimaa kertoi, miten Ravintolapäivän mobiilisovellus suunniteltiin ja rakennettiin 50 tunnissa kolmelle alustalle vapaehtoisvoimin "Mobile Campillä". Head of Sales Tommi Mäkinen puolestaan toi terveiset Mobile Word Congressista Barcelonasta.

Saunan ja paljun tarjosi Tieto.

info@nicetuesday.fi