http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Rovio

tiistai 13.09.2011

syyskuu2011_1.jpgsyyskuu2011_2.jpgNice Tuesdayn historian 50. tilaisuus keräsi sankan osallistujajoukon Cantina Westiin. Juhlan kunniaiksi nostimme kuohuvan lasillisen verkostoitumiselle. Illan aiheena oli menestyspeli Angry Birds, jonka vaiheista kertoi Rovion Oona Hilkamo. Kuulimme huikean tarinan ensimmäisistä lintuhahmotelmista nykyisiin valtaviin käyttäjämääriin ympäri maailman. Unohtamatta pehmoleluja. Taas yksi menestyksekäs ilta Nice Tuesdayssa.

info@nicetuesday.fi