http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Pilvipalvelut

tiistai 14.09.2010

NT%2008092009.jpg
Syksyn ensimmäisessä Nice Tuesday -tilaisuudessa yli 40 IT-naisen joukko kokoontui Munkkiniemeen IBM:n tiloihin kuulemaan pilvipalveluista. Sales Manager Johanna Pöri kertoi esityksessään mm. mitä pilvipalveluilla oikein tarkoitetaan ja millaiseen käyttötarkoitukseen ne parhaiten soveltuvat.

Aihe herätti yleisön joukossa runsaasti keskustelua ja kysymyksiä. Illan päätteeksi verkostoitumista jatkettiin vielä herkullisen iltapalan ääressä.

Iltapalan tarjosi: IBM

Kommentteja: 1
Kommentti 1/1 Minna maanantai 15.11.2010 9:08

Johannan esityksen materiaali löytyy täältä:
http://www-05.ibm.com/fi/solutions/cloud/index.html

Linkin takaa löytyy runsaasti materiaalia siitä, mitä pilvipalvelut ovat sekä esimerkkejä palveluista.

Lisää kommentti

info@nicetuesday.fi