http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Pikkujoulut improvisoiden

tiistai 08.12.2009

Ei niin tavallisia Nice Tuesdayn pikkujouluja vietettiin Teatterimuseon improvisoivassa ilmapiirissä. Kahden asiantuntevan ohjaajan avustuksella suunnitteltiin ja toteutettiin kaksi mahtavaa näytelmää, joissa loistivat sekä upeat puvut että loisteliaat näyttelijät.

Ilta jatkui hyvä ruoan ja seuran merkeissä ravintola Basilicassa. Kiitos kaikille osallistujille!

tmuseo1.jpg tmuseo2.jpg tmuseo3.jpg tmuseo4.jpg

tmuseo5.jpg tmuseo6.jpg tmuseo7.jpg tmuseo8.jpg

info@nicetuesday.fi