http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Pelit2

tiistai 08.01.2008

nt_tammikuu2008.jpgPeli2-ilta järestettiin verkoston pyynnöstä jatkoksi vuosi sitten pidetylle suositulle Pelit-tilaisuudelle. Kokoontumispaikkana oli tällä kertaa Level7 Gaming Cafe Kaisaniemessä. Psykologian lisensiaatti Jari Takatalo puhui aluksi tietokonepelien psykologiasta ja siitä, miksi pelaaminen koetaan tärkeäksi ja kiinnostavaksi. Lisäksi verkoston jäsenet pääsivät itse kokeilemaan muun muassa Tanssimattoa, Wii-tennistä, X-boxia ja rallipeliä pc:llä. Iloinen nauru ja onnistumisen ilo täyttivät peliluolan tammikuisena iltana.

Pelit mahdollisti: Level7 Gaming Cafe
Tilaisuuden tarjosi: Microsoft Oy

KATSO VIDEO! Tanssimatto (wmv)

info@nicetuesday.fi