http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Pelit

tiistai 09.01.2007

muki2.jpgNice Tuesday aloitti uuden vuoden sukeltamalla pelimaailmaan. Executive Vice President, Marketing Pasi Ilola kertoi suositusta teini-ikäisille suunnatusta Habbo-nettiyhteisöstä ja peliympäristöstä. Pelien tekemisen ihmeellisyyksiä puolestaan valotti Lead Tools Programmer Petteri Salo. Keskustelu Baker'sin kabinetissa kävi vilkkaasti erityisesti nettipelien turvallisuudesta. Verkosto pääsi myös näkemään, miten hienolta näyttää kehitteillä oleva Alan Wake -peli.

info@nicetuesday.fi