http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Pelinaiset

tiistai 18.09.2012

Ensimmäinen Tampereella järjestettävä Nice Tuesdayn tilaisuus keräsi Särkänniemen Planetaarion täyteen verkostoitumisesta kiinnostuneita naisia. Kaksi peliteollisuuden naista, Karoliina Korppoo ja Aru Vaitere kertoivat tarinansa ja kysymyksiä esitettiin runsaasti. Korppoo valotti asiaa PC-peliä suunnittelevan tamperelaisen peliyrityksen näkökulmasta ja Vaitere taas maailmanmaineeseen nousseen mobiilipelin tiimoilta.

Ruoan ja tilat tarjosivat Leonidas ja Solita.

info@nicetuesday.fi