http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Palkka

tiistai 09.09.2014

Nice Tuesdayn syksy starttasi palkka-aiheisella illalla. Opimme, mitä sivukuluja palkastamme menee ja miten eläkkeemme kertyy. Kirjanpitäjä Venla Eskelinen valotti palkanmaksua Suomessa. Kuulimme lisäksi, miten voi palkata itselleen siivoojan, remontoijan tai vaikka lastenhoitajan uudella Palkkaus.fi-palvelulla. Teimme myös pienen IT-alan naisten palkkavertailun.

Tilat ja tarjoilut tarjosi Yrityspalvelu Pentti Mäkinen Oy.

info@nicetuesday.fi