http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Palkat ja työsuhteet IT-alalla

tiistai 12.12.2006

joulukuu2006.jpgToimitusjohtaja Tarja Virmala johdatteli Nice Tuesdayn kuulijat keskustelemaan palkoista ja työsuhteista IT-alalla. Aihe kirvoitti kommentoimaan naisten asemaa työmarkkinoilla ja erityisesti palkankorotus puhututti. Virmala onnitteli lopuksi kaikkia onnistuneesta uravalinnasta, sillä IT-ala kuuluu korkeimmin palkattuihin ja sukupuolten väliset palkkaerot ovat uudella alalla melko pienet. Cantina Westissä pidetyn pikkujouluillan ohjelmassa oli lisäksi stand-up-koomikon esitys ja leikkimielinen tiimityö, jossa päästiin keskustelemaan mm. lempiohjelmointikielestä.

Linkkivinkit:
Re: Palkkatutkimus 2006
Tietoa ja tutkimuksia ICT-alasta
When Gender Changes the Negotiation
Tilastokeskuksen StatFin-tilastopalvelu

Tilaisuuden tarjosivat: Jab Oy, Plenware Group Oy ja Sininen Meteoriitti Oy.

info@nicetuesday.fi