http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Palkankorotus ja kehityskeskustelut

tiistai 14.02.2012

muki2.jpgYstävänpäivän aamu valkeni verkostolaisille nauttimalla Teatterin aamiaisesta sekä kuulemalla IT-alan rekrytoinnista, josta alusti HR Manager Ulla Serenius ja pleikkarisukupolven suhtautumisesta työhön, jota valotti operations manager Tuulikki Rautiainen. Lopuksi alustajat ja työntekijöiden näkökulmaa edustava Leena Romppainen pohtivat palkankorotuksia ja kehityskeskusteluja paneelin muodossa.

Haluatko mukaan seuraavalla kerralla? Liity jäseneksi

info@nicetuesday.fi