http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Osaamisen kehittäminen

tiistai 19.03.2013

Discendumin isännöimä maaliskuun tapaaminen Tampereella sai osallistujat keskustelemaan aktiivisesti osaamisen kehittämisen eri puolista. Esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimivat tunnistivat ne haasteet, joita liittyy oman osaamisen näkyväksi tekemiseen, tunnustamiseen, seurantaan ja kehittämiseen työpaikalla. Kuulimme myös hyviä vinkkejä eri organisaatioiden tavoista tukea ja tehdä näkyväksi henkilöstön taitoja.

Tuomas Kuusivaaran ja Tuomas Lehtisen johdolla teimme lyhyen online-kyselyn, jolla kartotettiin osallistujien näkemyksiä osaamisen eri osa-alueista (asteikolla 1-6, jossa 6 on korkein arvosana).

Katso kyselyn tulokset ja koko keskustelun tiivistävä esitys täältä!

info@nicetuesday.fi