http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Ajatuksia perheen ja työn yhdistämisestä

tiistai 10.12.2013

Joulukuun tilaisuuden Tampereella avasi Katja Luumi kertomalla Nokia Solutions and Networks-yrityksestä. Illan teemana oli perheen ja työn yhdistäminen. IT-työ vie helposti mukanaan, mutta samalla haluaisi olla myös hyvä puoliso ja äiti sekä pitää kodin siistinä. Pia Närväsen luento Ajatuksia perheen ja työn yhdistämisestä toi esille haasteita, vinkkejä ja esimerkkejä. Luennon loppuun livahti muutama ajatus kasvatuksesta.

Pia on toiminut IT-alalla yli 20 vuotta ja hänellä on 4 lasta sekä monta softalasta.

Mikäli sinulla on jotain tapahtumaan liittyvää kysyttävää, voit olla yhteydessä Johanna Pystyseen, johanna.pystynen@vincit.fi tai Pia Närväseen, pia.narvanen@nsn.com

info@nicetuesday.fi