http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Nice Tuesday uudistuu 2

tiistai 14.10.2008

nt_lokakuu_2008.jpgInnokas joukko naisia keskusteli Pääkonttorin komeissa tiloissa Nice Tuesday -verkoston tulevasta toiminnasta. Illan aikana viimeisteltiin Nice Tuesdayn tavoitteet ja tulevien tilaisuuksien sisällöt käyttäen erilaisia luovuusmenetelmiä. Lisäksi päätettiin edistää yhdistyksen perustamistoimia. Lisätietoja luvassa netissä ja sähköpostilistalla kunhan ideat saadaan koostettua.

info@nicetuesday.fi