http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Voiko ohjelmistoprojekti onnistua?

tiistai 15.01.2013

muki2.jpgMiksi 67 % ohjelmistoprojekteista epäonnistuu? Mitä yhteistä on Titanic-elokuvalla ja onnistuneella ohjelmistoprojektilla? Vuoden ensimmäisessä Tampereen NiceTuesday-tapahtumassa Vincit Oy:n Jarkko Järvenpää ja Pasi Kovanen haastoivat perinteiset onnistumisen mittarit ja antoivat käytännönläheisiä vinkkejä uusista tavoista tehdä ja ostaa ohjelmistokehitystä.

info@nicetuesday.fi