http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Nice Tuesday Tampere: Työhyvinvoinnin teemoja teatterin keinoin

keskiviikko 15.04.2015

M-Filesin Heli Wigeliuksen alustus aiheesta työhyvinvointi sekä HYVÄ YRITYS -työelämäaiheinen forum-teatteriesitys

Nice Tuesdayn huhtikuun tapahtumassa kuullaan M-Filesin alustus työhyvinvoinnista ja nähdään Iloinen Mursu Improvisaatioteatterin työelämäaiheinen forum-teatteriesitys: Hyvä Yritys. Mukaansatempaavassa esityksessä seurataan kuvitteellisen yrityksen arkea ja vaativia vuorovaikutustilanteita, joihin etsitään ratkaisuvaihtoehtoja yhteisen keskustelun ja toiminnan kautta. Esityksessä kohtauksia improvisoidaan vauhdissa eteenpäin yleisön ehdottamaan suuntaan. Näin yleisö pääsee näkemään ja kokemaan erilaisten toimintatapojen vaikutuksia käytännössä.

Iloisen Mursun kokeneet improvisaatioteatterinäyttelijät työskentelevät itse toimihenkilötehtävissä eri yrityksissä. Esityksen teemat ovat työelämästä tuttuja, kuten eriarvoisuus, johtaminen ja töiden organisointi. Esitys auttaa näkemään oman työyhteisön uudella tavalla ja tarjoaa näkökulmia omien toimintatapojen kehittämiseen. Eikä takuulla ole tylsä!

Tervetuloa!

Aika: 28.4.2015 kello 17:30-20
Paikka: Demoteatteri, Hämeenpuisto 28 D 4. krs

Yhteistyössä: M-Files ja Iloinen Mursu

Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 26.4. Paikkoja on 40 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumaan liittyen, ota yhteyttä Satu Luomaan, 040-7646174.

Eventbrite: Ilmoittautuminen tapahtumaan

info@nicetuesday.fi