http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Ajatuksia tietoturvasta

tiistai 11.12.2007

muki2.jpgVerkostolaiset Texasin kabinetissa hiljentyivät kuulemaan teknologiajohtaja Marko Haaralan tarinaa siitä, mitä kaikkea ja miten helposti henkilöstä Laura X löytyykään tietoa netistä. Lisää hyviä vinkkejä siihen, miten omaa tietoturvallisuuttaan voi suojata kertoi Director, Security Markku Kaskenmaa. Keinot ovat melko yksinkertaisia, kunhan käyttää maalaisjärkeä ja pysähtyy hetkeksi miettimään. Puhelimessa tietoja kyselevä ei ehkä ole laillisin aikein liikkeellä ja omia henkilökohtaisia tietojaan kannattaa varjella.

Alkujuomat ja naposteltavat tarjosi: Symantec Finland Oy.

Kommentteja: 2
Kommentti 1/2 Markku K. keskiviikko 12.12.2007 9:19

Tässä vielä nuo pöytäkeskustelussa esiin tulleet kirjat:

No Tech Hacking: A Guide to Social Engineering, Dumpster Diving, and Shoulder Surfing
Author: Johnny Long

Google Hacking for Penetration Testers, Volume 2 (Paperback)
Author: Johnny Long

Kommentti 2/2 Suvi keskiviikko 12.12.2007 16:52

Aiheeseen liittyvä Enisan (eräänlainen EU:n tietoturvaviranomainen) tuottama paperi: Security Issues and Recommendations for Online Social Networks (http://www.enisa.europa.eu/doc/pdf/deliverables/enisa_pp_social_networks.pdf)


Lisää kommentti

info@nicetuesday.fi