http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Naistenpankki

tiistai 11.01.2011

Vuoden 2011 ensimmäisessä Nice Tuesday -tilaisuudessa joukko Nice Tuesday- ja Future Female -verkostolaisia kokoontui ravintola Pääkonttoriin kuuntelemaan Riitta Aaltosen ja Mari Männistön esityksia Naisten Pankin toiminnasta. Tilaisuudessa lanseerattiin myös hyväntekeväisyyskampanja 100 ammattia.

Haastekampanja: 100 ammattia kuukaudessa!

  • Nice Tuesday ja Future Female järjestävät yhdessä hyväntekeväisyystempauksen kerätäkseen varoja Naisten Pankille. Nice Tuesday ja Future Female haastavat sinut, työnantajasi ja ystäväsi lahjoittamaan ammatin kehitysmaiden naisille. Tavoitteena on kuukauden aikana kerätä rahaa sataan ammattiin.
  • Naisten Pankin ammatti maksaa 25 euroa, mutta kampanjassa lahjoittaja saa itse päättää lahjoittamastaan summasta.
  • Lahjoitukset tehdään suoraan Kirkon Ulkomaanavun tilille Nordea 157230-500504, (IBAN:FI33 1572 3000 5005 04, BIC: NDEAFIHH) viestillä: 100 ammattia
  • Kampanjan tulos julkaistaan 11.2.
  • Voit tukea kampanjaa ja välittää viestiä myös liittymällä 100 ammattia -kampanjan Facebook-sivulle.


100 ammattia kuva 1

info@nicetuesday.fi