http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Naiset, tekniikka ja verkostot

tiistai 10.04.2007

nt_huhtikuu2007.jpgHuhtikuun tilaisuus tarjosi tietoa kahdesta eri verkostosta valoisassa Fanny goes to Hollywoodissa.

Uusi tekniikan naisten verkkoyhteisö Weme.fi on syntynyt WomEqual-hankkeen myötä. Hankkeen tavoitteena on kehittää toimintamalleja, joilla tuetaan teknologia-alalla työskentelevien naisten etenemistä urallaan sekä naisten innovaatiotoimintaa ja yrittäjyyttä.

Kymmenen vuotta toiminut ICT Ladies puolestaan on jo verkostokonkari, joka antaa tietotekniikka-alalla toimiville naisille mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti ja luoda uusia, hyödyllisiä kontakteja.

Kommentteja: 2
Kommentti 1/2 Maria H keskiviikko 11.04.2007 10:51

Hei,

Illassa nousi esille myös Tinataan-hanke, jonka tavoitteena on purkaa jakoa naisten ja miesten ammatteihin sekä kannustaa tyttöjä teknilliselle alalle.

Lisätietoa http://tina.tkk.fi/ .

Tinataan hanketta koordinoin Teknillisen korkeakoulun Sähkö-ja tietoliikennetekniikan osasto ja rahoittaa Etelä-Suomen lääninhallistua ja ESR.

Kommentti 2/2 Nina keskiviikko 11.04.2007 12:10

Hei, löysin Tekniikka&Taloudesta:
http://www.tekniikkatalous.fi/doc.te?f_id=1149837&s=u&wtm=tt-11042007

Ihan vaan aiheeseen liittyen fyi. :)

Lisää kommentti

info@nicetuesday.fi