http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Muuttuva asiantuntijuus

tiistai 12.02.2008

nt_helmikuu2008.jpgTunnelmallisessa Sufra Cafessa muuttuvasta asiantuntijuudesta keskusteli tutkijatohtori Ulpukka Isopahkala-Bouret, joka on tutkinut asiantuntijuutta työtehtävien vaihtuessa tietoliikennealan monikansallisen yrityksen tietohallinnon organisaatiossa 2000-luvun alkupuolella (pdf) ja erilaisissa IT-alan kansainvälisissä projekteissa asiantuntijoita johtanut konsultti Marko Kivi-Koskinen, joka kertoi käytännön esimerkkejä omalta työuraltaan.

info@nicetuesday.fi