http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Mitä uutta tiedemaailmassa?

tiistai 13.04.2010

NT_huhtikuu2010.jpgNice Tuesdayn ensimmäinen aamiaistilaisuus keräsi Ravintola Teatteriin ennätysyleisön kuulemaan IT-alan trendeistä ja uusimmista tutkimusaiheista kolmen tohtorin johdattamana. Aluksi filosofian tohtori Sasu Tarkoma Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitokselta kertoi tulevaisuuden Internetistä. Helsinki Institute for Information Technologyn vanhempi tutkija Anu Kankainen valotti käyttäjäkeskeisen suunnittelun uutuuksia ja Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun Service Factoryssa yliassistenttina työskentelevä Esko Penttinen puolestaan näytti esimerkkejä reaaliaikaisen tiedon yhdistämisestä uusiin palveluliiketoimintamalleihin. Lopuksi paneelikeskustelussa pohdittiin yhteevetona luovuutta ja uuden synnyttämistä.

info@nicetuesday.fi