http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Mitä .NET:illä voi tehdä?

tiistai 14.03.2006

Tällä kertaa Nice Tuesday kokoontui ravintola Eatziin parinkymmenen naisen voimin. Toimitusjohtaja Aki Antman ja ohjelmistosuunnittelija Minna Majuri kertoivat kuulijoille, mikä .NET oikeastaan on ja millaisia käytännön sovelluksia sillä on mahdollista toteuttaa. Nice Tuesday pääsi myös kurkistamaan, millaisia tuotteita Microsoft aikoo lähitulevaisuudessa julkistaa.

info@nicetuesday.fi