http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Mitä hyötyä on ITIL:stä?

tiistai 12.09.2006

Lasipalatsin Helsinki-kabinettiin kokoontui ITIL:stä kiinnostuneiden IT-naisten joukko. Syksyn ensimmäisen Nice Tuesday -illan alustajina toimivat Project Consultant Viveca Blomkvist ja osastopäällikkö Minna-Liisa Niva-Aarnio, jotka valottivat kirjainyhdistelmän hyötyjä IT-prosesseissa. Aihe herätti vilkasta keskustelua ja selvisipä sekin, mitä tekee disaster manager :)

info@nicetuesday.fi