http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Mentorointi

tiistai 08.01.2013

Cantina Westin Arizona-kabinetti täytti äärimmilleen mentoroinnista kiinnostuneista nicetuesdaylaisista. Mentorointia Accenturella järjestänyt tiimi esitteli ohjelmaa sekä mentoroinnista saatuja kokemuksia. Puhujina Titta Hirvenkivi ja Minna Kervinen.

Accenturen Suomen Naisverkoston mentorointiohjelma käynnistettiin vuonna 2011. Ohjelman taustalla on usko, että tulevan menestyksen ja kasvun kannalta on tärkeää kasvattaa naisten määrää yrityksen johtavissa asemissa.

Linkkivinkkejä, joista löytyy lisää tietoa ja resursseja mentorointiin liittyen:
* Tietotekniikan liiton mentorointiohjelma: www.ttlry.fi/mentorointi
* SEFE mentorointiohjelma: www.sefe.fi/mentorointi
* Kauppakamari / Naisjohtajaohjelma: naisjohtajat.fi/naisjohtajuus

Lataa materiaali

info@nicetuesday.fi