http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Nice Tuesday Tampere: IT-naisen urapolulla

tiistai 17.09.2013

TAMPERE
Tämänkertainen Tampereen Nice Tuesday - tapaaminen peilasi koulutuksen vaikutusta (tai joskus vaikuttamattomuutta) IT-alalle suunnanneiden naisten urapolkuun. Mikään tutkinto ei nimittäin takaa elinikäistä osaamista urapolullamme ja työelämä voi viedä meidät kauaksikin siitä, mitä alun perin opiskelimme. Tilaisuus järjestettiin sponsorimme TTY:n täydennyskoulutuskeskus Edutechin tiloissa, joka ystävällisesti tarjosi myös kevyttä virvoketta tilaisuuteen.

Tilaisuus oli kaksiosainen: kuulimme ensin Edutechin edustajalta millaisia tulevaisuuden henkilökohtaiset kilpailutekijät ovat ja millaisia osaamisen kehittämisen suuntia IT-alan ammattilaiselle on tarjolla.

Kahvittelun jälkeen oli vuorossa paneeli erilaisten IT-naisten urapoluista. Paneelikeskustelussa eri koulutustaustoilla ja eri rooleissa työelämässä työskentelevät naiset kertoivat, miten koulutus ja muut tekijät ovat vaikuttaneet ja mihin eri työtehtäviin ne ovat johtaneet.

info@nicetuesday.fi