http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Konesali

tiistai 16.10.2012

muki2.jpgNice Tuesdayn toisessa verkostoitumistapahtumassa Tampereella tutustuttiin konesalien kiehtovaan maailmaan. Konesalin palveluista puhui Cybercomin Data Centerin johtaja Tony Hendrell ja avoimen lähdekoodin kustannustehokkaista ratkaisuista kertoi Cybercomin Tero Ahonen. Osallistujille oli myös tarjolla ainutkertainen mahdollisuus päästä vierailemaan Cybercom Finlandin konesalissa.

Tilat ja tarjoilut junaili Cybercom Finland

info@nicetuesday.fi