http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Ketterä ohjelmistokehitys

tiistai 13.02.2007

helmikuu2007.jpgCantina Westin Arizona-kabinetti täyttyi lähes viimeistä paikkaa myöten, kun Nice Tuesday kokoontui kuulemaan ketterästä ohjelmistokehityksestä. Aluksi ohjelmistoarkkitehti Sami Poimala maalasi yleiskuvan ketteristä menetelmistä, jonka jälkeen ohjelmistosuunnittelija Krista Alsti kertoi Scrumista.

Linkkivinkit:
Samin blogi
Wikipedia: ketterä ohjelmistokehitys

Alkudrinkit 1-vuotiaalle tarjosi: Reaktor Innovations Oy.

info@nicetuesday.fi