http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Kansainvälisyys

tiistai 10.05.2011

muki3.jpgAurinkoisena kevätiltana nicetuesdaylaiset kokoontuivat Fannyyn kuulemaan kansainvälisistä kokemuksista.

Konsultti Virpi Puupponen kertoi, millaista oli työskennellä Sveitsissä suuressa tietojärjestelmähankkeessa, jonka työntekijöiden tausta oli hyvin monikulttuurinen. "If I can make it there, I can make it anywhere". Lisäksi otimme etäyhteyden Venäjälle, jossa application Manager Sanna Upola valotti IT-työläisen arkea teemalla "Rautaa rajan takana". Alustusten innoittamina keskustelimme mm. ukrainalaisesta koulujärjestelmästä, kulttuurieroista ja ystävystymisestä.

info@nicetuesday.fi