http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Sähköiset oikeudet

tiistai 10.02.2009

NT%2010022009.jpgKeskustelu virisi vilkkaana, kun johtava tietoasiantuntija Päivikki Karhula Eduskunnan kirjastosta alusti aiheesta "Ubiikkia, mutta millä hinnalla... pohdintaa lisääntyvästä tiedonkeruusta ja valvonnasta." Effin hallituksen jäsen Leena Romppainen puolestaan valotti sähköisten oikeuksien ajankohtaisia kysymyksiä kansalaisaktivismin näkökulmasta.

Päivikki Karhulan esitys (pdf)
Leena Romppaisen esitys (pdf)

Lisätietoa:
Paratiisi vai panoptikon? / Päivikki Karhula (toim.)
www.effi.org

info@nicetuesday.fi